• Free shipping from €45, - in NL
  • Made especially for you

Pixie partner programma

Het PIXIE Partner Programma is GRATIS, het is gemakkelijk te gebruiken en kan een zeer leuke verdienste opleveren.

Hoe werkt het Partner Programma van PIXIE?
Meld je bij ons aan en zodra wij jouw aanvraag goedkeuren maken wij een account voor je aan zodat je kunt inloggen op ons PIXIE Partner Programma. Kies een van onze banners of link uit, die het beste past bij je website. Zodra een bezoeker van je website hierop klikt, wordt hij of zij naar PIXIE.NL gestuurd. Deze klik en de activiteit op onze website wordt getraced door ons partner programma. Zodra er een order wordt geplaatst in onze webshop via  jouw website, ontvang je hiervoor commissie! Je kan ook onze banners of links verwerken in de nieuwsbrief die je verstuurd en ook als je nieuwsbrief lezers hierop klikken en een order plaatsen, ontvang jij hierover commissie.

Ook jouw website bezoekers of nieuwsbrieflezers hebben voordeel aan het Partner Programma, als zij via jou website een order op PIXIE.NL plaatsen, ontvangen zij automatisch een Partner Korting! Hiervoor hoeven zij geen codes in te vullen en zo is het voordeliger om via jouw website een order te plaatsen. Zo kun je het ook mooi promoten zodat er via jouw website wordt besteld.

Wil je meer informatie ontvangen over ons Partner Programma of je website aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@pixie.nl 

1