• Free shipping from €45, - in NL
  • Made especially for you

 

Over PIXIE sportkleding:

Pixie is hét Nederlandse kwaliteitsmerk voor betaalbare sportkleding (yoga, fitness, gym, running, dans) opgericht in 1994. 

Het gehele proces – van ontwerp tot productie en distributie – vindt plaats in Nederland. Er wordt gewerkt met gerenomeerde Europese stoffenhuizen gespecialiseerd in rekbare materialen, geproduceerd op een duurzame manier met zo min mogelijk belasting voor het milieu. (CO2 footprint). 

In onze webwinkel Pixie.nl vindt de consument het grootste online aanbod van duurzame dans- en sportkleding van Nederland. Daarnaast worden er voor sportspeciaalzaken en sportclubs speciale tailormade collecties ontwikkeld. Ook veel sportinstructeurs dragen onze kleding omdat bij intensief gebruik de pasvorm jarenlang goed blijft. Pixie staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en passie voor een mooi product.
 

Pixie – Wie zijn wij?

PIXIE is opgericht door Miranda van Driel die na het behalen van het couturier-diploma haar loopbaan startte bij een snijbedrijf waar ze kennis maakte met het verwerken van rekbare materialen. Zo ontwikkelde Miranda zich tot specialist in de verwerking van rekbare materialen en de productie van dans & sportkleding. 

Eigenaar Marjolein van de Vosse heeft na haar studie aan het AMFI ( Amsterdam Fashion Institute) en diverse inkoopfuncties jarenlang management functies vervuld bij gerenomeerde modebedrijven. Haar drijfveer om de overstap te maken naar Pixie is ingegeven door haar passie voor het mode ambacht en haar overtuiging dat de klant centraal staat en we met de huidige nieuwe technische mogelijkheden veel individueler kunnen inspelen op specifiek behoeften van de klant in plaats van grote voorraden vooraf te produceren.
 

PIXIE – Made in Holland 

PIXIE is gevestigd in een atelier in Amsterdam. Vanuit hier wordt het hele proces van ontwerp, patronen, productie en het verpakken gecoördineerd. Er wordt samengewerkt met gespecialiseerde ateliers waar vakmanschap, ambacht en de passie voor een mooi product de belangrijkste drijfveren zijn.
 

PIXIE – Duurzaamheid

Als je iets koopt bij Pixie mag je erop vertrouwen dat je product is gemaakt op een eerlijke en duurzame manier. Wij geloven dat eerlijk handelen, duurzaamheid en een mooie aantrekkelijke collectie sportkleding heel goed te combineren zijn. De kwaliteit van de stoffen zorgt ervoor dat de kleding jarenlang mooi blijft zodat je er ook veel langer mee kunt doen. 

Ook willen we controle houden over het hele proces zodat we kunnen waarborgen dat het transparant en eerlijk is en er geen gebruik wordt gemaakt van kinderarbeid of productie in lage loonlanden. De stoffen worden bij Europese leveranciers ingekocht, zodat ze voldoen aan alle Europese normen. (veilige verfstoffen AZO-free).
 

PIXIE – Bewust je sportkleding kiezen

Vaak hebben sporters een gezondere leefstijl en zijn ze bewust bezig met gezondheid, goede voeding en een leefbare wereld en wij willen ze hierbij  graag een gezondere kleedstijl aanbieden door een ruim aanbod van sportkleding die voldoet aan onze waarden van een eerlijk product voor een eerlijke prijs gemaakt op een duurzame manier waar je jarenlang plezier van kunt hebben.
 

Pixie – Online shop
 

Pixie.nl is de grootste online aanbieder van zeer kwalitatieve en betaalbare sportkleding voor yoga, running, fitness en dans in reguliere en afwijkende maten. 

Kiezen en bestellen gaat razendsnel in onze webshop en daarnaast staan onze medewerkers klaar om je te helpen. Veeleisende topsporter of enthousiaste amateur, man of vrouw, kort of lang, in de webshop vind je altijd dé outfit voor jouw manier van sporten of vrijetijdsbesteding.

Binnen 5-10 werkdagen kun je jouw unieke product in huis hebben. Bestellen bij Pixie.nl is snel, gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar. Bezorging is vanaf 45 euro gratis en wij zijn per e-mail, telefoon en via Facebook en Twitter bereikbaar voor al je vragen.   

Wil je meer weten over onze producten lees dan ook onze Blog!

 

1