• Dutch
  • English
  • Free shipping from €45, - in NL
  • Made especially for you

Extra lange sportkleding

Extra lange sportkleding gemaakt in ons eigen atelier

Bij PIXIE maken we naast de standaard maten ook extra lange of extra korte sportkleding.
Toen wij over gingen naar computergestuurd snijden met een cad/cam systeem hebben wij meteen de keuze gemaakt om echt op lengte te gaan leveren en dus staan onze patronen op alle lengtes in het systeem.

Speciaal gemaakte sportkleding

Wij maken de PIXIE producten echt per stuk in ons eigen atelier, de bestellingen komen dus niet uit een voorraad maar worden echt speciaal voor je gemaakt. Bij het product kun je zelf aangeven op welke binnenbeelengte of mouwlengte je het product geleverd wilt krijgen. Wij kunnen de sportbroeken maken met een binnenbeenlengte tot en met 105 cm. Hiervoor wordt dan een kleine toeslag berekend en het product wordt helemaal naar jouw wens gemaakt zodat je nooit meer met een te korte of te lange sportbroek hoeft te sporten.

 

Ook extra lange hardloopkleding

Naast de fitnesskleding maken wij ook extra lange hardloopkleding. Je hardloopbroek kan dus ook gewoon op lengte worden besteld evenals onze shirts of hardloop jasjes. Bij de hardloopjacks kun je de mouwlengte én de ritslengte zelf bepalen. Meet voor de mouwlengte langs een licht gebogen aan vanaf je oksel tot de gewenste lengte. En wil je een andere opdruk op je hardloopkleding zoals van een sponsor, je eigen bedrijf of gewoon een leuke andere kreet, dat kan ook! Ga naar sportkleding bedrukken voor de mogelijkheden.

De juiste broeklengte meten

Om de juiste lengte voor je broek te meten, kun je het beste de binnenbeenlengte meten. Dit is vanaf het kruis tot op de grond gemeten zonder schoenen aan. De broek valt dan precies goed als je je sportschoenen aan hebt.

Voor sommige modellen zoals de joggingbroek die een beetje 'blousend' hoort te zitten en de strakke hardloopbroek die niet tot op de grond valt maar op je wreef hanteren wij andere lengtes. Als jij zelf je eigen binnenbeenlengte doorgeeft dan zorgen wij ervoor dat de broek op de lengte wordt geleverd die hoort bij de opgegeven binnenbeenlengte. De joggingbroek is dan dus uiteindelijk langer dan de opgegeven maat en de hardloopbroek kort maar deze is dan wel prima voor iemand met de opgegeven binnenbeenlengte. Jij hoeft daar dus geen rekening mee te houden en kunt gewoon jouw binnenbeenlengte doorgeven.

1