Ben van der Burg’s vermogen: van de schaatsbaan tot talkshows

ice skates, skates, vintage

Ken je deze man niet, dan zal hij je de eerste keren dat je hem ziet erg verbazen. Ben van der Burg, wie regelmatig bij verschillende programma’s zoals de Oranjezomer en Vandaag Inside te zien is, is namelijk een, ja, flamboyante verschijning. Hij maakt schijnbaar de meest interessante dingen mee en vertelt dat graag in geuren en kleuren bij deze programma’s. In deze blog vertellen we graag over wie Ben van der Burg eigenlijk is én wat zijn vermogen is. Als je nieuwsgierig bent, zouden we zeker verder lezen, als we jou waren.

Van der Burg in een notendop

Ben van der Burg is een voormalige Nederlandse langebaanschaatser, geboren op 20 april 1968 in Schipluiden. Zijn sportcarrière kende een hoogtepunt in 1990 toen hij een zilveren medaille won op de Wereldkampioenschappen Allround in Innsbruck, achter Johann Olav Koss en voor zijn trainingsmaat Bart Veldkamp.

Tegenwoordig kan je hem kennen als commercieel directeur van het bedrijf Triple IT. Dit is een, zoals ze zelf zeggen, full-service digital agency. In principe een leuke verandering, want je ziet dat veel sporters eigenlijk toch wel blijven hangen in dezelfde branche door bijvoorbeeld als trainer of sportcommentator door te gaan. Dat geldt dus niet voor Van der Burg, al is hij op een zekere manier wel degelijk commentator. Zo deelt hij regelmatige zijn expertise en inzichten over leiderschap, innovatie en ondernemerschap. Vandaar dat je ‘m weleens bij Vandaag Inside ziet langskomen.

Ben van der Burg spreekt over de nieuwste veranderingen in technologie

Vermogen

Het lijkt wel alsof Van der Burg op verschillende manieren succesvol is in wat hij doet. Daarmee kan je. misschien ook denken dat hij een groot vermogen is, waar hij tot zijn oude dag lekker van kan gaan genieten. En inderdaad, volgens sommige bronnen zou zijn vermogen groter zijn dan 20 miljoen euro. Echter hebben we geen idee op wat dit bedrag is gebaseerd en dus ook niet of dit wel heel betrouwbaar is. Maar goed, waarschijnlijk heeft hij het niet slecht. Ook met zijn groeiende bekendheid en verschijning in verschillende tv-programma’s zal hij echt wel wat op zijn bankrekening zien verschijnen.

Conclusie

Na zijn schaatscarrière, die hij op jonge leeftijd moest beëindigen vanwege een blessure, richtte van der Burg zich op zijn opleiding en een carrière in het bedrijfsleven. Dat schijnt ook redelijk succesvol te gaan en op basis daarvan zouden we de conclusie kunnen trekken dat Van der Burg er gebakken bij zit. Echter, zoals we al zeiden, is het niet zeker dat dat ook echt zo is.